Контакт

Контактирајте со нас

Заинтересирани сте за соработка или имате прашање?

Со задоволство стоиме на располагање да одговориме на вашите прашања, барања за понуди или можности за соработка.

Локација

Козле 93/16
Скопје, Македонија

Телефон

+389 230 90 233

Даночен број (ЕДБ)

4030994272730

Жиро сметка

300000003820478
Комерцијална Банка

Следете нè на социјалните мрежи

Испратете ни порака.

Ветуваме дека ќе ви излеземе во пресрет!